LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Kikinda, 19. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.

LSV

Umesto da građanima omoguće normalno funkcionisanje zdravstvenog sistema i, primera radi, obezbede ortopeda, vlast u Kikindi građanima nudi samo „igre“ jer je „hleba“ sve manje.

Lokalna vlast je za početak decembra najavila otvranje klizališta u gradu. Ako bi se bilo ko na tom klizalištu povredio, morao bi otići kod ortopeda, ali u Zrenjanin.

Kikindski naprednajci su u nizu obećanja imali i osnaživanje medicinskog sektora novim kadrovima. Za 11 godina vlasti nisu doveli nikoga, a mnogi lekari su otišli u inostranstvo.

Ovo je samo još jedna epizoda u dugoj seriji nelogičnih i nezrelih aktivnosti kikindske vlasti.
Izbori su blizu. Da vam deca ne odu, ova vlast mora da ode!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani Kikinda

foto: Sučević




Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook