LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

Novi Sad, 13. mart 2023 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina odlučili su da se vrate u skupštinske klupe.

LSV

Bojkotom skupštinskih zasedanja smo želeli da ukažemo na nedemokratsko ponašanje lokalne naprednjačke vlasti i na pokušaj obesmišljavanja najvažnije institucije u sistemu lokalne vlasti grada Zrenjanina.

SNS i njihovi koalicioni partneri su centar odlučivanja izmestili iz Skupštine grada. Nismo želeli da budemo dekor u toj njihovoj igri.

Nažalost, naša odluka nije dozvala naprednjake pameti. Nastavili su sa povlačenjem loših poteza.

Zrenjanin i dalje nema ispravnu pijaću vodu, grad je zapušten, nisu počeli radovi na auto-putu za Beograd, obilaznica nije završena, železnica je neiskorišćeni potencijal...

Zarade zaposlenih su gotovo 5.000 dinara niže od republičkog proseka, a sada su pale i ispod vojvođanskog. Prvi put u istoriji.

Prvi rezultati popisa stanovništva ukazuju na pad broja stanovnika. Zrenjaninki i Zrenjaninca je manje za 15.000 ili 12%.

Sve ovo jasno ukazuje na nesposobnost i nekompetentnost naprednjačke vlasti u Zrenjaninu.

Zrenjaninu su potrebne promene! Promene nisu moguće bez Lige socijaldemokrata Vojvodina. Grad je napredovao baš kada je dobar deo odgovornosti za funkcionisanje grada imala i LSV.

Želimo da se vetar promena nagovesti i u gradskoj Skupštini. Naš onako kako je to bilo 2000. godine.

Biračima ćemo ponuditi alternativu katastrofalnoj zrenjaninskoj vlasti.

Zrenjanin zaslužuje mnogo bolje.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook