LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Iz Skupštine grada nagoveštavamo promene koje su preko potrebne Zrenjaninu

Novi Sad, 13. mart 2023 - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina odlučili su da se vrate u skupštinske klupe.

LSV

Bojkotom skupštinskih zasedanja smo želeli da ukažemo na nedemokratsko ponašanje lokalne naprednjačke vlasti i na pokušaj obesmišljavanja najvažnije institucije u sistemu lokalne vlasti grada Zrenjanina.

SNS i njihovi koalicioni partneri su centar odlučivanja izmestili iz Skupštine grada. Nismo želeli da budemo dekor u toj njihovoj igri.

Nažalost, naša odluka nije dozvala naprednjake pameti. Nastavili su sa povlačenjem loših poteza.

Zrenjanin i dalje nema ispravnu pijaću vodu, grad je zapušten, nisu počeli radovi na auto-putu za Beograd, obilaznica nije završena, železnica je neiskorišćeni potencijal...

Zarade zaposlenih su gotovo 5.000 dinara niže od republičkog proseka, a sada su pale i ispod vojvođanskog. Prvi put u istoriji.

Prvi rezultati popisa stanovništva ukazuju na pad broja stanovnika. Zrenjaninki i Zrenjaninca je manje za 15.000 ili 12%.

Sve ovo jasno ukazuje na nesposobnost i nekompetentnost naprednjačke vlasti u Zrenjaninu.

Zrenjaninu su potrebne promene! Promene nisu moguće bez Lige socijaldemokrata Vojvodina. Grad je napredovao baš kada je dobar deo odgovornosti za funkcionisanje grada imala i LSV.

Želimo da se vetar promena nagovesti i u gradskoj Skupštini. Naš onako kako je to bilo 2000. godine.

Biračima ćemo ponuditi alternativu katastrofalnoj zrenjaninskoj vlasti.

Zrenjanin zaslužuje mnogo bolje.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Sreda, 29. 03. 2023. | Komentara: 0

Pokrajina daje, mi ne uzimamo novac za pošumljavanje. Zašto?

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej Smiljana Stančić pitala je, na zasedanju skupštine, predstavnike vlasti zašto opština Novi Bečej godinama ne koristi ponuđena pokrajinska sredstva za pošumljavanje, koja su na raspolaganju svake godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Da li je pokrajinski sekretar Sakalaš naložio isticanje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Žoltu Sakalaša da li su nadležni organi u sekretarijatu koji vodi utvrdili zašto na zgradi Skupštine grada Zrenjanina nije istaknuta zastava Autonomne Pokrajine Vojvodine i da li je naloženo njeno isticanje.
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 03. 2023. | Komentara: 0

Zrenjanin poslednja rupa na svirali

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva predstavnike zrenjaninske vlasti da se izjasne šta su učinili povodom najavljenog, a još uvek nerealizovanog početka izgradnje autoputa Beograd – Zrenjanin - Novi Sad.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook