LSV: Nekim pojedincima je bitnija mržnja prema LSV, nego borba protiv fašizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 08. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Nekim pojedincima je bitnija mržnja prema LSV, nego borba protiv fašizma

Novi Sad, 08. oktobar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje napad na jučerašnji antifašistički skup koji je održan u Novom Sadu.

LSV

Ovaj akt pokazuje da je nekim pojedincima u Novom Sadu bitnije iskazivanje mržnje prema Ligi socijaldemokrata Vojvodine, nego borba protiv fašizma.

Ovi neodgovorni postupci su u maniru Sime Spasića ili Tomislava Lovrekovića, a to svakako nije slika demokratskog i građanskog  Novog Sada.

LSV poziva sve demokratske političke aktere u Novom Sadu da svu energiju usmere u pravcu borbe protiv izgradnje spomenika fašistima, a da zaborave na sve razlike.

U borbi protiv fašizma svi moramo biti ujedinjeni, jer je ta borba jedini garant stvaranja zdravog i demokratskog društva.

Marko Lutkić
Gradski odbor LSV Novi Sad




Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 12. 2011. | Komentara: 0

Propada vojvođanska privreda

KIKINDA - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Miloš Šibul i portparolka GrO LSV Kikinda Dragana Dukić na konferenciji za novinare saopštili su da je tokom prethodne dve godine najviše firmi ugašeno upravo u Vojvodini.
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.
Odbori LSV | Sreda, 21. 12. 2011. | Komentara: 0

Decentralizovati Suboticu formiranjem novih opština

SUBOTICA – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Subotici pokreće veliku kampanju s ciljem da se formiraju posebne gradske opštine Čantavir, Bajmok i Palić, a reč je o staroj  ideji ligaša koju su kao vrednu pažnje tek u skorije vreme prepoznale i druge političke grupacije, istakao je juče na konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Subotica  Veljko Vojnić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook