LSV: Nekim pojedincima je bitnija mržnja prema LSV, nego borba protiv fašizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 08. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Nekim pojedincima je bitnija mržnja prema LSV, nego borba protiv fašizma

Novi Sad, 08. oktobar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje napad na jučerašnji antifašistički skup koji je održan u Novom Sadu.

LSV

Ovaj akt pokazuje da je nekim pojedincima u Novom Sadu bitnije iskazivanje mržnje prema Ligi socijaldemokrata Vojvodine, nego borba protiv fašizma.

Ovi neodgovorni postupci su u maniru Sime Spasića ili Tomislava Lovrekovića, a to svakako nije slika demokratskog i građanskog  Novog Sada.

LSV poziva sve demokratske političke aktere u Novom Sadu da svu energiju usmere u pravcu borbe protiv izgradnje spomenika fašistima, a da zaborave na sve razlike.

U borbi protiv fašizma svi moramo biti ujedinjeni, jer je ta borba jedini garant stvaranja zdravog i demokratskog društva.

Marko Lutkić
Gradski odbor LSV Novi Sad




Odbori LSV | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Peticija za uređenje prilaza

PANČEVO – Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine sa Strelišta uputio je peticiju Gradskom veću i Direkciji za izgradnju grada Pančeva da se uredi prilazni put do zgrada u Ulici Bore Stankovića pod brojevima 1, 3, 5, 7 i 9 na Strelištu.
Odbori LSV | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 1

Više pažnje usmeriti na kulturu

ZRENJANIN – Zbog restriktivnog budžeta, budžetske ustanove kulture teško ostvaruju sve planove i ideje, ali bez obzira na to, i dalje se realizuju kvalitetni programski sadržaji, istakla je  na konferenciji za novinare Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine članica tog odbora i direktorka Kulturnog centra Zrenjanina Ankica Dostanić.
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook