LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Vršac, 21. jun 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.

LSV

Koliko Srpska napredna stranka „uspešno“ vlada situacijom, pokazuje sama činjenica da su meštani Šušare bili bez vode juče, bez najave i objašnjenja. Na 35 stepeni! Nedopustivo i sramotno.

Građani su bili primorani da vodu uzimaju iz cisterne koja je postavljena u centru sela.

Vlasti su obavestili meštane da je je došlo do kvara na sistemu pumpe, ali meštani sumnjaju da je razlog velika količina vode koje za svoje aktivnosti koristi jedna beogradska firma koja posluje u selu. Firma koristi istu vodu kao i ostatak sela, samo ima pumpu dosta jače snage koja crpi vode koliko svi meštani zajedno.

Vlasti ne pokazuju sposobnost da reše problem.

LSV ih poziva da se uozbilje i počnu da rade posao za koji su plaćeni.

Marija Miljkov
Odbornica LSV u Skupštini grada Vršca




Odbori LSV | Četvrtak, 08. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligaši u Šidu dobrovoljno dali krv

ŠID - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid iskazali su svoju humanost masovnim učešćem u gradskoj akciji "Dobrovoljno davanje krvi" Crvenog Krsta Šid. Oni su se odazvali pozivu i 8. septembra u prostorijama lokalnog Crvenog Krsta Šid dali ovu dragocenu tečnost.
Odbori LSV | Utorak, 30. 08. 2011. | Komentara: 0

Proizvodnja je okosnica razvoja Zrenjanina

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj sajma "Inocoop", održanog u sklopu ovogodišnjih Dana piva, i značaj usvajanja zakona o vraćanju imovine i izvornih prihoda, za dalji razvoj ovog grada.
Odbori LSV | Utorak, 23. 08. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini put ka decentralizaciji

ZRENJANIN - Nacrt zakona o javnoj svojini, kao i javna rasprava koja mu predstoji, je veliki uspeh i realizacija 11-ogodišnje inicijative Lige socijaldemokrata Vojvodine, ocenila je danas Ivana Ludoški, članica IO GrO LSV Zrenjanin. Ona je na konferenciji za novinare podsetila da je oko suštine teksta u velikoj meri postignuta saglasnost, a da se njegova dopuna očekuje kroz javnu raspravu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook