Nastavljena borba sa snegom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Nastavljena borba sa snegom

TEMERIN – Kao što su i najavili, omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine opštinskog odbora u Temerinu nastavili su akciju čišćenja od ogromnih nanosa snega.

Temerin sneg

Tako su tokom jučerašnjeg dana razbijli i očistili utaban sneg na raskrsnicama u centru Temerina. Očišćen je prilaz pošti, kao i prilaz temerinskom Domu zdravlja, kako bi na taj način omogućili sugrađanima pristup i normalno kretanje ka tim objektima od javnog značaja. Dok su čistili utaban sneg kod Doma zdravlja, ligaši su našli mobilni telefon na parkingu, a zatim ga vratili vlasnici u prostorijama stranke.

Građani koji su se tokom akcije čišćenja zatekli u centru Temerina dali su ogromnu podršku omladincima LSV, a uprkos izuzetno hladnom vremenu, aktivisti LSV su čišćenje iskoristili i da podele sugrađanima kalendare i “Slobodnu Vojvodinu”. Kako su najavili, akcije čišćenja će nastaviti i dalje ukoliko bude bilo potrebe, kako bi što više olakšali život sugrađana u ovim ekstremnim uslovima.
 
(BILSV, 09.02.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.
Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook