Nastavljena borba sa snegom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Nastavljena borba sa snegom

TEMERIN – Kao što su i najavili, omladinci Lige socijaldemokrata Vojvodine opštinskog odbora u Temerinu nastavili su akciju čišćenja od ogromnih nanosa snega.

Temerin sneg

Tako su tokom jučerašnjeg dana razbijli i očistili utaban sneg na raskrsnicama u centru Temerina. Očišćen je prilaz pošti, kao i prilaz temerinskom Domu zdravlja, kako bi na taj način omogućili sugrađanima pristup i normalno kretanje ka tim objektima od javnog značaja. Dok su čistili utaban sneg kod Doma zdravlja, ligaši su našli mobilni telefon na parkingu, a zatim ga vratili vlasnici u prostorijama stranke.

Građani koji su se tokom akcije čišćenja zatekli u centru Temerina dali su ogromnu podršku omladincima LSV, a uprkos izuzetno hladnom vremenu, aktivisti LSV su čišćenje iskoristili i da podele sugrađanima kalendare i “Slobodnu Vojvodinu”. Kako su najavili, akcije čišćenja će nastaviti i dalje ukoliko bude bilo potrebe, kako bi što više olakšali život sugrađana u ovim ekstremnim uslovima.
 
(BILSV, 09.02.2012.)



Odbori LSV | Subota, 20. 01. 2024. | Komentara: 0

SNS vlast nije sposobna da reši problem vode u Zrenjaninu!

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podsetili su danas na dvadeset godina od zabrane upotrebe pijaće vode u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2023. | Komentara: 0

Puna usta praznog patriotizma

Vojvođani LSV poziva nadležne inspekcije da kazne odgovorne u gradu Zrenjaninu zbog nepodobnog načina isticanja državne zastave.
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Vojvođani su večeras uz ProGlas u Novom Sadu!

Vojvođani 17. decembra na izborima za republički i pokrajinski parlament imaju priliku da se izbore da se glas Vojvodine čuje u naredne četiri godine. Vojvodina može da bude faktor promene. Ali, da bi se glas zaista čuo potrebna je najšira mobilizacija građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook