Nedopustivo ponašanje sekretarijata za poresku administraciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 02. 2016. | Komentara: 0

Nedopustivo ponašanje sekretarijata za poresku administraciju

PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Sekretarijat za poresku administraciju Grada Pančeva apeluje na građane da ne dolaze u uslužni centar da provere svoja dugovanja, odnosno, da provere ispravnost iznosa za uplatu rate poreza, izjavio je predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov.

 
On je istakao da je kao razlog za apel, navedeno da u ovom periodu postoji veliki broj zahteva za raznim uverenjima koje izdaje pomenuti sekretarijat, te da nisu u stanju da ih sve opsluže.
 
- Nedopustivo je to što gradska služba obeshrabruje građane da pitaju za „svoj novac“, novac od kojeg se finansira veliki procenat budžeta Grada, za novac od kojih i zaposleni u sekretarijatima primaju plate. Postavlja se pitanje, zašto nije izvršena reorganizacija rada službi ili zatražena pomoć od drugih sekretarijata kako bi se predupredile gužve, ako se već znalo da će ih biti, a ne da se apeluje na građane da ne pitaju za svoj novac – istakao je Veselinov.
 
On je napomenuo da građani nisu tu zbog gradske vlasti, nego je gradska vlast tu za građane, da bude servis građanima i da na svaki mogući način mora da unapredi svoje delovanje kako bi olakšala život Pančevkama i Pančevcima.
 
(BILSV, 11.02.2016)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook