Niko nas neće odbraniti, ako se sami ne odbranimo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 24. 10. 2015. | Komentara: 0

Niko nas neće odbraniti, ako se sami ne odbranimo

OPOVO - Kolona sa stotinu zastava Vojvodine prodefilovala je danas ulicama Opova. Nakon toga na štandu LSV su prikupljani potpisi za inicijativu LSV, a okupljenim građankama i građanima se zatim obratio zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

LSV

On je ukazao da Liga prikuplja 100.000 potpisa sa namerom da raspiše referendum kojim će tražiti od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštiti domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, po pitanju kupovine poljoprivrednog zemljišta. 

- Takođe, tražimo zaštitu poljoprivrednika i prilikom izdavanja državnog zemljišta u dugoročni zakup, bilo da je reč o strancima, ili domaćim tajkunima – naglasio je Kostreš. 

- Ako se sami ne budemo branili, niko nas neće odbraniti – dodao je on.

Zamenik predsednika LSV je poručio da Liga neće odustati niti prestati da se bori za vraćanje NIS-a, Telekoma i svih drugih javnih preduzeća u Vojvodini koje su građanke i građani gradili svojim trudom i svojim novcem, a centralizovana su u vreme vlasti Slobodana Miloševića.

-  Možemo živeti bogato samo ako sačuvamo svoje resurse i vratimo otetu imovinu – poručio je Kostreš.
 
(BILSV,24. 10. 2015)




Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook