Nova vlast izmišlja nova radna mesta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 04. 09. 2012. | Komentara: 0

Nova vlast izmišlja nova radna mesta

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina, Tibor Vaš, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da aktuelna vlast u tom gradu prisvaja rezultate koji nisu njeni.

Tibor Vaš

– Rekonstrukcija toplovoda, detaljna rekostrukcija gradske magistrale, pijace na Bagljašu, rekonstrukcija Gradskog bazena, izgradnja vrtića u naselju Gradnulica, izgradnja fiskulturne sale u osnovnoj školi u Aradcu, neki su od važnih projekata koji smo realizovali ili započeli realizaciju, i za koje smo obezbedili izvore finansiranja – naglasio je Tibor Vaš. On je dodao da se ne poštuje ni odluka Suda o povratku zgrade Komiteta u vlasništvo države, kao i da je za rekonstrukciju tog objekta obezbeđeno 58 miliona dinara, te da, kako je rekao, zbog samovolje pojedinaca, najveću štetu trpe građanke i građani Zrenjanina.
– Aktuelna gradska vlast za sada nije uradila ništa što bi koristilo Zrenjaninu, pa čak ni započete projekte ne može da dovrši na adekvatan način. Ali se zato vrlo uspešno izmišljaju nove funkcije u Gradskoj upravi i javnim preduzećima – naglasio je potpredsednik GrO LSV, podsećajući da ni u jednom gradu u Vojvodini, ni u Srbiji, ne postoji funkcija pomoćnik predsednika Skupštine grada.

(BILSV, 04. 09. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.
Odbori LSV | Nedelja, 15. 10. 2023. | Komentara: 0

Marton: Devet od deset dinara u Srbiji je u državnom budžetu. Prekinućemo tu centralizaciju!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton ističe da je sramno to što zrenjaninska vlast ćuti o, kako je ocenio, katastrofalnom stanju finansija lokalne samouprave. Poručio je i da je poražavajuće koliko je snažna centralizacija u zemlji.
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook