Novi Sad bio najbezbedniji dok je postojala vojvođanska policija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 14. 06. 2015. | Komentara: 0

Novi Sad bio najbezbedniji dok je postojala vojvođanska policija

NOVI SAD, 14. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ugrožavanje bezbednosti na novosadskim ulicama usled najnovijeg obračuna i pucnjave takozvanih „navijača“.

LSV
Ovo je još jedan dokaz da je povećanje broja pripadnika policije bilo jedna od mera, ali ne i jedina mera koju je trebalo preduzeti u Novom Sadu.

Za bezbednost kakvu građanke i građani Novog Sada zaslužuju i za efikasniji rad policije potrebna je bolja organizacija.  
 
Formiranje Policijske uprave za Vojvodinu bi upravo to omogućilo.
Dokaz tome je i činjenica da je u vreme dok je postojala vojvođanska policija, Novi Sad bio jedan od najbezbednijih gradova u bivšoj Jugoslaviji.

Ako ne znaju kako se to radi neka to jasno kažu, još ima ljudi iz nekadašnjeg Pokrajinskog SUP-a koji bi mogli da ih nauče.  

U međuvremenu, zahtevamo da nas više ne lažu o nekakvom smanjenju stope kriminala koje dokazuju nekakvi procenti ili promili u nekakvim anketama. Neka to probaju danas da kažu roditeljima u Ulici Sonje Marinković.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook