Novi Sad će večno čuvati uspomenu na žrtve Novosadske racije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 23. 01. 2021. | Komentara: 0

Novi Sad će večno čuvati uspomenu na žrtve Novosadske racije

Novi Sad, 23. januar 2021 - Novi Sad će večno u svom srcu čuvati uspomenu na sve žrtve januarskog pogroma 21, 22. i 23. januara 1942. godine. Ovo je mesto velike tuge, boli i velike obaveze za naš grad - da ne dozvolimo da se ikada više povampire ideologije koje su dovele do ovog zla, poručio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić.

LSV

On je predvodio delegaciju Gradskog odbora LSV Novi Sad koja je i danas, tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“, sa porukom: „Da se ne zaboravi, da se ne ponovi“.

- Liga socijaldemokrata Vojvodine čuva uspomenu na sve žrtve Novosadske racije. Isto tako, bili smo i bićemo tu da sprečimo da fašizam ponovo podigne glavu - zaključio je Kravić.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.
Odbori LSV | Nedelja, 03. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Subotica ne sme biti poligon za šoviniste

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti grada Subotice da pod hitno saniraju štetu koja je počinjena na natpisima dobrodošlice u grad na mađarskom jeziku.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Vlast da uloži više energije i truda u rešavanje problema otpada i nečistoće

Komentarišući nivo čistoće u gradu, predsednik odborničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine“ Robert Kolar kaže da se trud radnika koji održavaju čistoću grada ne dovodi u pitanje, ali da je upitna organizacija celokupnog procesa i stepen edukovanosti o javnoj higijeni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook