Odbornica SNS prešla u odborničku grupu LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Odbornica SNS prešla u odborničku grupu LSV

ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina od danas je ojačana za još jednog odbornika, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradske organizacije ove stranke u Zrenjaninu.

LSV

Odbornica Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu Svetlana Đajić potpisala je danas pristupnicu za članstvo u LSV i izjavila da će od sada nastupati kao odbornica Lige. Kako je rekla, na ovaj korak se odlučila jer kao odbornica SNS nije mogla da zastupa interese građanki i građana Zrenjanina.

- Ja sam u SNS od osnivanja i odbornica sam u Skupštini grada Zrenjanina. Definitivno je da su moje želje i planovi u vezi sa odborničkim radom počeli da se razlikuju od programa SNS i ja tu sebe više ne pronalazim. Verujem da ću kao odbornik, Zrenjaninka i članica Lige, kao jedne od najvećih i najstabilnijih stranaka, moći da pomognem boljem životu u Zrenjaninu i unapređenju mnogih stvari koje Zrenjanincima puno znače - izjavila je Svetlana Đajić, koja je bila i predsednica gradskog Mesnog odbora SNS „Nikola Tesla“.

Podsećamo, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina, koju čini 67 odbornika, održanoj 6.jula, tesnu većinu je oformila koalicija okupljena oko SNS i SPS. Od tada, opoziciju u Zrenjaninu čine LSV, DS, SVM i SRS. Odbornici i odbornice LSV nisu prisustvovali nijednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina do sada, a prošle nedelje saopštili su da se vraćaju u svoje odborničke klupe. Sledeća sednica zrenjaninske Skupštine zakazana je za petak, 23. novembar.

(BILSV, 20.11.2012)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook