Odbornica SNS prešla u odborničku grupu LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Odbornica SNS prešla u odborničku grupu LSV

ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina od danas je ojačana za još jednog odbornika, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Gradske organizacije ove stranke u Zrenjaninu.

LSV

Odbornica Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu Svetlana Đajić potpisala je danas pristupnicu za članstvo u LSV i izjavila da će od sada nastupati kao odbornica Lige. Kako je rekla, na ovaj korak se odlučila jer kao odbornica SNS nije mogla da zastupa interese građanki i građana Zrenjanina.

- Ja sam u SNS od osnivanja i odbornica sam u Skupštini grada Zrenjanina. Definitivno je da su moje želje i planovi u vezi sa odborničkim radom počeli da se razlikuju od programa SNS i ja tu sebe više ne pronalazim. Verujem da ću kao odbornik, Zrenjaninka i članica Lige, kao jedne od najvećih i najstabilnijih stranaka, moći da pomognem boljem životu u Zrenjaninu i unapređenju mnogih stvari koje Zrenjanincima puno znače - izjavila je Svetlana Đajić, koja je bila i predsednica gradskog Mesnog odbora SNS „Nikola Tesla“.

Podsećamo, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina, koju čini 67 odbornika, održanoj 6.jula, tesnu većinu je oformila koalicija okupljena oko SNS i SPS. Od tada, opoziciju u Zrenjaninu čine LSV, DS, SVM i SRS. Odbornici i odbornice LSV nisu prisustvovali nijednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina do sada, a prošle nedelje saopštili su da se vraćaju u svoje odborničke klupe. Sledeća sednica zrenjaninske Skupštine zakazana je za petak, 23. novembar.

(BILSV, 20.11.2012)



Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook