Opet napadnute prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.

LSV

Predsednik OO LSV Beočin Jovan Aksentijević je upozorio da se sinoć u tim prostorijama do kasno održavao sastanak opštinskog odbora, te da samo pukim slučajemo niko nije povređen.

Liga socijaldemokrata Vojvodine od nadležnih zahteva što hitnije pronalaženje počinilaca, kao i njihovo kažnjavanje. Podsećamo da ovo nije prvi napad na prostorije LSV, da se oni prethodnih meseci dešavaju širom Vojvodine, te da je očigledno da nepronalaženje i nekažnjavanje počinilaca samo daje podstrek i drugima da se obračunajvaju sa nama fizičkom silom.

Na to ni do sada nismo, niti ćemo pristajati u buduće.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook