Opet napadnute prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 0

Opet napadnute prostorije LSV

Novi Sad, 25. aprila - U noći između 24. i 25. aprila, kamenom je razbijen prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin. Reč je o prostorijama koje se nalaze na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54, i tom prilikom su razbijena oba okna na duplom prozoru, a staklo se raspršilo po celoj prostoriji.

LSV

Predsednik OO LSV Beočin Jovan Aksentijević je upozorio da se sinoć u tim prostorijama do kasno održavao sastanak opštinskog odbora, te da samo pukim slučajemo niko nije povređen.

Liga socijaldemokrata Vojvodine od nadležnih zahteva što hitnije pronalaženje počinilaca, kao i njihovo kažnjavanje. Podsećamo da ovo nije prvi napad na prostorije LSV, da se oni prethodnih meseci dešavaju širom Vojvodine, te da je očigledno da nepronalaženje i nekažnjavanje počinilaca samo daje podstrek i drugima da se obračunajvaju sa nama fizičkom silom.

Na to ni do sada nismo, niti ćemo pristajati u buduće.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Nastavljena kampanja

NOVI SAD - Kampanja "Podvuci liniju" kojom Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva primenu i produženje važenja Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava, poznatijeg kao Zakon o lustraciji, nastavljena je i danas konferencijama za novinare u Vršcu i Bačkoj Topoli.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook