Osnovan Pančevački front

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 04. 03. 2020. | Komentara: 0

Osnovan Pančevački front

PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Demokratski savez vojvođanskih Hrvata, Tolerancija i deo odborničke grupe Slobodno Pančevo pod imenom Pančevački front izaći će na gradske izbore, saopšteno je na prvom javnom predstavljanju ove grupe građana. Namera Pančevačkog fronta je da, iako su izborni uslovi loši, izađu na pančevačke izbore i kroz institucije promene sistem, a ne preko ulice.

LSV

Danail Vučkovski i Dejan Jovanović u ime Pančevačkog fronta pozivaju građane da im se priključe i na izborima glasaju za opoziciju koja je na prošlim izborima u Pančevu dobila ukupno dvadesetak hiljada glasova. Jovanović kaže da je za sada u Pančevačkom frontu samo deo odbornika iz grupe Slobodno Pančevo i dodaje da je još uvek nedefinisano koliki je to deo.

Vučkovski naglašava da je Pančevački front u stvari šira opcija Vojvođanskog fronta koji se sprema da izađe na pokrajinske izbore.

Pančevački front će, prema najava, gledati da na izbore izađe sa bar 2/3 liste kandidata kako bi imao prava na kontrolore po biračkim odborima. Pozvali su građane da im se priključe jer će pored članova organizacija na listi biti mesta i za građane kandidate. 

Front će pored prostorija LSV-a u ulici Vojvode Petra Bojovića 10 koristiti i prostorije u ulici Maksima Gorkog 4.
(SzILSV, 04.03.2020)



Odbori LSV | Utorak, 01. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novom Sadu je potrebno zelenilo, a ne dodatna urbanizacija

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani neće prisustvovati današnjoj sednici Skupštine grada Novog Sada i to je, kaže predsednik odborničke grupe Robert Kolar, njihov način da protestuju. Na današnjoj sednici odbornici raspravljaju o rebalansu budžeta, ali i o početku radova na izgradnji „Novog Sada na vodi“.
Odbori LSV | Subota, 29. 07. 2023. | Komentara: 0

Grujić: Nedovoljno investicija u obrazovanje i druge segmente

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić zamerio je gradskoj vlasti nedostatak investicija u obrazovanje, ali i druge segmente društva.
Odbori LSV | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Dom vojske koji propada srediti i pretvoriti u mesto za kulturne događaje i okupljanje mladih

Zgrada Doma vojske u centru Zrenjanina, koja je pod prethodnom zaštitom, godinama se ne koristi niti održava te je posledično u lošem stanju, upozorava predsednik Gradskog odbora LSV-Vojvođani Zrenjanin Dejan Čapo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook