Peričin: Šta ne štima u koaliciji u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2015. | Komentara: 0

Peričin: Šta ne štima u koaliciji u Novom Sadu

NOVI SAD – Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin istakla je danas za B92, komentarišući to što će sutrašnja sednica novosadskog parlamenta biti tajna, odnosno zatvorena za javnost, da se to nije dogodilo nijednom u tri mandata koliko je ona odbornica.

LSV

Odbornici bi na sutrašnjoj sednici trebalo da razmatraju Odluku o ponašanju u ratnom i vanrednom stanju, a Peričinova kaže da još ne zna hoće li glasati za ili protiv, jer materijal još nije videla pošto je pod oznakom "službena tajna". Zlata Peričin kaže da nije sporna tema, već to što je sednica zatvorena za javnost, a neuobičajena je i neobaveštenost predsednice parlamenta.
– Nije uobičajeno da predsednica skupštine, koja se nalazi na čelu najvišeg organa grada, skupštine koja donosi te odluke, da ona nema informaciju, tako da se mi pitamo da li predsednici neko drugi zakazuje sednicu ili nešto ne štima u vladajućoj koalicji u Novom Sadu – istakla je Zlata Peričin.

(BILSV, 24. 06. 2015)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook