Počinje rešavanje problema u Peščari

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Počinje rešavanje problema u Peščari

SUBOTICA – U Mesnoj zajednici „Peščara“ oko 40 odsto stanovništva nema vodovod, 60 odsto kanalizaciju, a od 70 ulica svega 18 je asfaltirano. Na prošlonedeljnoj sednici lokalnog parlamenta usvojen je Generalni plan regulacije koji nudi rešenja za komunalne probleme.

Subotica

Đorđe Dragojlović, predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Peščara, On kaže da je taj plan veoma značajan zato što predstavlja pomak dalje i jednu mogućnost da se sada počnu rešavati nagomilani. Dodao je da su možda urbanisti mogli i meštane da pitaju za mišljenje.

– Plan je dobar jer nudi rešenje i za one slučajeve koje do sada nismo mogli naći i sa kojima smo gubili vreme, objašnjavajući se sa gradskim instancama i institucijama. Kojojm brzinom i na koji način će se to rešavati, to naravno zavisi od finansijskih mogućnosti – rekao je Dragojlović. On se nada da će se sada konačno nešto od komunalne infrastrukture u Peščari graditi i parama iz gradskog budžeta, a ne kao do sada - samo novcem iz džepa stanovnika Peščare.

(BILSV, 24. 11. 2011.)



Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.
Odbori LSV | Nedelja, 15. 10. 2023. | Komentara: 0

Marton: Devet od deset dinara u Srbiji je u državnom budžetu. Prekinućemo tu centralizaciju!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton ističe da je sramno to što zrenjaninska vlast ćuti o, kako je ocenio, katastrofalnom stanju finansija lokalne samouprave. Poručio je i da je poražavajuće koliko je snažna centralizacija u zemlji.
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook