Porez na život u Zrenjaninu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 12. 2022. | Komentara: 0

Porez na život u Zrenjaninu?

Zrenjanin, 20. decembar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije kritikuje predstavnike vlasti u Zrenjaninu zbog povećanja poreza na imovinu.

LSV
 
Loše vesti za ljude koji žive u Zrenjaninu postale su redovna stvar. Naime, gradska vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom, je nedavno usvojila rešenje prema kojem će građani i građanke Zrenjanina u narednoj godini plaćati veći porez na imovinu. Ovo je već drugi put za samo godinu dana da se povećava ovaj izdatak.

Na sva poskupljenja, Zrenjanincima će ovo dodatno teško pasti. Prosečna plata Zrenjaninaca manja je i od republičkog i od pokrajinskog proseka, a poražavajući je podatak da Zrenjaninci imaju oko 30.000 dinara manju prosečnu zaradu od Beograđana. 
Postavljamo pitanje da li to Zrenjaninci plaćaju veći porez zbog “privilegija” koje živeći u ovom gradu imaju: zagađena voda koju piju, zagađeni vazduh koji udišu, loš životni standard… 

Pitamo se koji cilj i kakvu strategiju imaju lokalni predstavnici vlasti u obavljanju svoje dužnosti i da li se iko od njih seti dobrobiti i kvaliteta života ljudi koji žive u ovom gradu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je ponašanje gradskih čelnika sramotno, jer nemaju problem da samo uzimaju od građana, a da ništa nisu uradili za Zrenjanin.

Dejan Čapo
odbornik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Utorak, 25. 12. 2012. | Komentara: 0

Krivične prijave zbog oduzimanja odborničkih mandata

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će podneti krivične prijave protiv pojedinaca koji su, kako je rekao, po funkciji odgovorni za otimanje odborničkih mandata u Skupštini grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Subota, 22. 12. 2012. | Komentara: 0

Tiboru Vašu oduzet odbornički mandat

ZRENJANIN – Odbornici vladajuće većine u zrenjaninskoj Skupštini izglasali su na današnjoj sednici da se Tiboru Vašu, potpredsedniku GrO LSV Zrenjanin i odborniku u lokalnom parlamentu, zajedno sa još jednim odbornikom opozicije, oduzme odbornički mandat.
Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV dala više od 150 predloga u Skupštini grada Zrenjanina

NOVI SAD – Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina veoma su aktivno učestvovali u radu današnje sednice lokalne skupštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook