Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 11. 2017. | Komentara: 0

Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

ZRENJANIN – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je danas da je obustavljanje vodosnabdevanja putem nove fabrike vode u Zrenjaninu veliki problem za stanovnike ovog grada, zbog čega će on postaviti pitanje odgovornosti nadležnih.

LSV

- U Zrenjaninu je obustavljeno vodosnabdevanje putem nove fabrike vode, a da korisnicima nije isporučen nijedan litar pijaće vode. To je veliki problem za stanovnike našeg grada, pa ću zajedno sa ostalim odbornicima LSV postaviti pitanje odgovornosti nadležnih. U Zrenjaninu se očekuje pijaća voda još o septembra 2015. za kada je bio rok za početak rada fabrike – naveo je Kostreš u rubrici „Koji je vaš sledeći potez“ lista Danas.

(BILSV, 13.11.2017)



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Privrednici uslovljavaju rađanje

KIKINDA - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se zaustavi praksa diskriminacije žena prilikom zapošljavanja. Od mladih žena poslodavci zahtevaju da potpišu papir kojim se obavezuju da neće rađati, istakla je Đurđina Jerinkić, predsednica FŽ GrO LSV Kikinda. Ona je na konferenciji za novinare istakla da je nedopustivo da se takvo postupanje prema ženama ne kažnjava, i to u društvu gde već godinama natalitet opada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook