Pretvorili su naš grad u ruinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 02. 2020. | Komentara: 0

Pretvorili su naš grad u ruinu

Zrenjanin, 10. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.

LSV

Poslednji primer ovakvog postupanja sa javnom infrastrukturom su rupe koje je JP “Vodovod i kanalizacija” ostavilo nakon kvarova na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži koji su se desili pre nekoliko meseci. Na nekoliko lokacija u gradu, od kojih su neke u samom centru grada, nailazimo na rupe, u blatu i vodi.  

Ponovo ispaštaju građani Zrenjanina. Oni tuda bukvalno ne mogu da prođu, što im otežava svakodnevni život, ali je i prilično nebezbedno. Da ne pričamo o utisku koji bi neki gost Zrenjanina imao kada bi došao u naš grad.

Ne samo da građani Zrenjanina još uvek nisu dobili zdravu pijaću vodu, nego ovo javno preduzeće nije u stanju ni da zakrpi rupe koje iza sebe ostavljaju nesposobni da reše probleme. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je ovakvo neodgovorno ponašanje predstavnika naprednjačke vlasti odraz celokupne njihove vladavine, obećanja nisu ispunili, nisu ništa uradili za građane Zrenjanina, a iza sebe su ostavili samo rupe i nezavršene poslove. 
Podsećamo bahatu zrenjaninsku vlast da građani sve vide i da ne mogu da ih obmanu.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin




Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook