Rekonstrukcija neće doneti ništa bolje Novosađanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 14. 06. 2014. | Komentara: 0

Rekonstrukcija neće doneti ništa bolje Novosađanima

NOVI SAD - Šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin istakla je juče da bi umesto rekonstrukcije gradske vlasti i smena terbalo raspisati vanredne izbore.

LSV

- Ove smene neće doneti ništa bolje građanima, jer su u vlasti ostali svi oni koji su i do sada tamo bili. Sa starim igračima teško da će biti bolje – rekla je ona i dodala da je Srpska napredna stranka sada potpuno preuzela odgovornost za dobre i loše rezultate u funkcionisanju grada. 

- Mi ne želimo da prejudiciramo rad ljudi koji su predloženi ali ovo do sada nam je pokazalo da tu promena neće biti i jedino što je tu najveća odgovornost i teret na Srpskoj naprednoj stranci koja će morati da trpi sve posledice delovanja i nedelovanja svojih koalicionih partnera – naglasila je Zlata Peričin.

(BILSV, 14.06.2014)



Odbori LSV | Utorak, 13. 09. 2022. | Komentara: 0

Sva deca u Novom Sadu su naša deca

Povodom 15. septembra, „Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“, koji nije zvanično određen za državni praznik, Gradska uprava za obrazovanje Grada Novog Sada je na adrese novosadskih osnovnih škola prosledila uputstvo za obeležavanje koje je sačinila ni manje ni više nego Darija Kisić Tepavčević, karijerni stručnjak za koronu i sve drugo po potrebi što bi je moglo približiti novoj ministarskoj fotelji.
Odbori LSV | Nedelja, 07. 08. 2022. | Komentara: 0

LSV: Zašto avioni nisu gasili požar na Vršačkom bregu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vlasti da u najkraćem mogućem roku obaveste javnost o uzrocima požara koji je juče popodne zahtvatio Vršački breg.
Odbori LSV | Sreda, 27. 07. 2022. | Komentara: 0

Policija da zaštiti Novosađane

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad podržava inicijativu da se utvrdi ko je tukao Novosađane 21. jula ispred Skupštine Vojvodine i da se odgovorni procesuiraju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook