Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 29. 04. 2016. | Komentara: 0

Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

NOVI SAD – Šef izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar izjavio je da je LSV na izborima u Novom Sadu ostvarila slabiji rezultat nego 2012. godine, ali da je to prihvatljiv rezultat.
 
 

 

- Prosto, stranka funkcioniše i u uslovima kad stagnira, kada ima veće ili manje rezultate, to je deo političkog života – kazao je Kolar za Politiku ističući da izbori za Novi Sad još nisu gotovi jer će 8. maja biti ponovljeni na pet biračkih mesta zbog nepravilnosti.

 

Kolar kaže i da je SNS ostvarila impozantne rezultate u Novom Sadu, ali da je kampanja te stranke bila takva da je ljudima unapred predočen ishod, tako da su oni ostali kod kuće. On je kao nagađanja odbacio priče da je Pokret „Dosta je bilo“ odvukao deo biračkog tela LSV.

 

- Novosađani koji su im dali podršku treba da budu svesni da ta politička grupacija ima rigidne stavove o privredi, ekonomiji, autonomiji Vojvodine i da je njihov lider govorio da APV i njenu administraciju treba ukinuti - podseća Kolar i dodaje da LSV ne deli te stavove. 

 

(BILSV, 29. 04. 2016)




Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook