Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 29. 04. 2016. | Komentara: 0

Rezultat izbora slabiji, ali prihvatljiv

NOVI SAD – Šef izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar izjavio je da je LSV na izborima u Novom Sadu ostvarila slabiji rezultat nego 2012. godine, ali da je to prihvatljiv rezultat.
 
 

 

- Prosto, stranka funkcioniše i u uslovima kad stagnira, kada ima veće ili manje rezultate, to je deo političkog života – kazao je Kolar za Politiku ističući da izbori za Novi Sad još nisu gotovi jer će 8. maja biti ponovljeni na pet biračkih mesta zbog nepravilnosti.

 

Kolar kaže i da je SNS ostvarila impozantne rezultate u Novom Sadu, ali da je kampanja te stranke bila takva da je ljudima unapred predočen ishod, tako da su oni ostali kod kuće. On je kao nagađanja odbacio priče da je Pokret „Dosta je bilo“ odvukao deo biračkog tela LSV.

 

- Novosađani koji su im dali podršku treba da budu svesni da ta politička grupacija ima rigidne stavove o privredi, ekonomiji, autonomiji Vojvodine i da je njihov lider govorio da APV i njenu administraciju treba ukinuti - podseća Kolar i dodaje da LSV ne deli te stavove. 

 

(BILSV, 29. 04. 2016)




Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook