Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 27. 04. 2016. | Komentara: 0

Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je nakon glasanja na izborima izvesno da će SNS samostalno moći da vodi Novi Sad, a od ponavljanja izbora zavisi da li će imati punih 39 odbonika.

 

On je u izjavi za portal Radija 021 rekao da smatra da će SNS ponovo biti sa SPS i time obezbediti lagodnu većinu za naredne četiri godine, a ukoliko se ponovi preletanje nekih odbornika naprednjaci neće morati da brinu i pored jačanja opozicije.

 

- Sledeći mandat koji SNS ima, koliko god izgledao lakši jer nema onolike klike raznih grupacija neophodnih za držanje većine, donosi ipak veću odgovornost jer ćemo imati priliku da vidimo da li su sve investicije o kojima se pričalo da su pokrenute i koje je grad debelo finansirao, da li je to nešto kvalitetno ili će to biti samo jedan od tigrova od papira - navodi Kravić.

 


(BILSV, 27.04.2016)




Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook