Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 27. 04. 2016. | Komentara: 0

Sledeći mandat će pokazati da li su investicije prave ili tigar od papira

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić izjavio je da je nakon glasanja na izborima izvesno da će SNS samostalno moći da vodi Novi Sad, a od ponavljanja izbora zavisi da li će imati punih 39 odbonika.

 

On je u izjavi za portal Radija 021 rekao da smatra da će SNS ponovo biti sa SPS i time obezbediti lagodnu većinu za naredne četiri godine, a ukoliko se ponovi preletanje nekih odbornika naprednjaci neće morati da brinu i pored jačanja opozicije.

 

- Sledeći mandat koji SNS ima, koliko god izgledao lakši jer nema onolike klike raznih grupacija neophodnih za držanje većine, donosi ipak veću odgovornost jer ćemo imati priliku da vidimo da li su sve investicije o kojima se pričalo da su pokrenute i koje je grad debelo finansirao, da li je to nešto kvalitetno ili će to biti samo jedan od tigrova od papira - navodi Kravić.

 


(BILSV, 27.04.2016)




Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook