Sramna obmana zrenjaninskih socijalista

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 07. 04. 2016. | Komentara: 0

Sramna obmana zrenjaninskih socijalista

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Aleksandar Rudić upozorio je danas da su pre nekoliko dana, u svim selima zrenjaninske opštine, osvanuli predizborni pamfleti čudne i nerazumljive sadržine kojima se meštanke i meštani naseljenih mesta pozivaju da na lokalnim izborima podrže listu pod brojem 3, „Za pozitivan Zrenjanin“, koja će se, između ostalog, zalagati i za „domaću poljoprivredu bez prodaje zemlje strancima“. Rudić upozorava da je neuobičajeno za domaće političke prilike, da se ne napiše ime stranke koja predvodi tu koaliciju, pa navodi da iza te liste stoji Socijalistička partija Srbije, čiji kadar je i ministarka za poljoprivredu u Vladi Republike Srbije, Snežana Bogosavljević - Bošković, direktno odgovorna za svo zlo koje se nadvilo poslednjih meseci nad domaćom poljoprivredom i koja je kreator zakona koji predviđa prodaju državnog zemljišta strancima.



– Skupštinsku većinu koja je taj nakazni zakon izglasala činili su i poslanici iz redova SPS-a. Odbornici SPS-a čine vladajuću većinu u Skupštini Grada Zrenjanina, pa ostaje nejasno šta ih je u prethodne četiri godine sprečavalo da se bore za bolji tretman seoskih mesnih zajednica – naveo je Rudić. Upozorio je da, uzimajući sve navedeno u obzir, nije teško zaključiti šta o meštanima zrenjaninskih naseljenih mesta misle lokalni socijalisti, kada im bez stida i srama serviraju ovako nešto. 

– Tendenciozno prikrivanje imena stranke koja stoji iza ove sramne političke poruke je samo još jedan u nizu političkih skandala koji su zadesili naš grad u prethodne četiri godine i najbolje govori o moralu onih koji su svoj položaj koristili za sve drugo samo ne za dobrobit građanki i građana Zrenjanina – zaključio je Rudić. 

(BILSV, 07. 04. 2016)




Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.
Odbori LSV | Subota, 20. 01. 2024. | Komentara: 0

SNS vlast nije sposobna da reši problem vode u Zrenjaninu!

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podsetili su danas na dvadeset godina od zabrane upotrebe pijaće vode u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook