Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 04. 2018. | Komentara: 0

Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio napad na glavnog i odgovornog urednika lista „Zrenjanin“.

lsv

- Napad na novinara je udar na pravo čoveka da slobodno govori i piše, na osnovna ljudska prava. Posebno zabrinjava ukoliko je tačno da je napad počinio narodni poslanik i predsednik Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije, kao što se u javnosti spekuliše – navedeno je u današnjem saopštenju LSV Zrenjanin.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra nedopustivim ograničavanje slobode govora i zavođenje vladavine straha u Zrenjaninu.

- Ovo nije samo atak na jednog čoveka, ovo je pokušaj da se kod građana izazove strah i zatvore usta pred bahatošću, bezobrazlukom, vladavinom nesposobnih. Zato tražimo odgovornost za učinjeno, koja će predstavljati primer da funkcionerima nije dopušteno da povređuju ljude i njihovo dostojanstvo – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

(BILSV, 02.04.2018)



Odbori LSV | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Novi Sad se voli na mnogo imena

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nikada nije bila protiv ćirilice u Novom Sadu, ali jeste protiv silovanja Novog Sada ćirilicom. Bolje da je sadašnja vlast kupila jedan novi autobus nego što ćirilizuje ove stare.
Odbori LSV | Utorak, 22. 01. 2013. | Komentara: 0

Selektivno poštovanje vojvođanskih simbola u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravila je današnje vraćanje zastave AP Vojvodine na zrenjaninsku Gradsku kuću, ističući da joj je drago da je predsednik Skupštine grada uvideo značaj poštovanja vojvođanskih simbola i održao svoju reč, datu prošle nedelje.
Odbori LSV | Utorak, 22. 01. 2013. | Komentara: 0

Matić: Zrenjanin treba decentralizovati

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine mr Vojislav Matić ukazao je na današnjoj konferenciji za novinare na dodatno centralizovanje grada Zrenjanina, koje je sprovedeno od 6.jula.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook