Tribina o zdravlju u Beočinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice. Ona je istakla da je najbitnije da se bolest otkrije na vrame, kako bi lečenje bilo što uspešnije. To se, kako kaže, postže redovnim kontrolama. Kako je rečeno, postavljanjem dijagnoze bitno je kako će se dalje tok razvijati, odnosno šta je preporuka lekara da bi pregled što manje bio štetan po ljudsko zdravlje. Dr Živka Zubanov kaže i da su ultrazvučni pregledi mnogo bolji po čovekovo zdravlje nego rengenski, jer mogućnost zračenja je manja.

(BILSV, 18.04.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2011. | Komentara: 0

Efikasnijim merama do veće poljoprivredne proizvodnje

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za poljoprivredu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Petar Mihajlov pozvao je danas na konferenciji za novinare Vladu Srbije da ukine obaveznu godišnju registraciju traktora.
Odbori LSV | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Pružiti stručnu i finansijsku pomoć malim i srednjim preduzećima

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu, preduzetništvo i međugraničnu saradnju GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da veliki privredni subjekti u gradu Zrenjaninu i regionu ne rade usled loše privatizacije, svetske ekonomske krize i drugih faktora koji su doveli do prestanka proizvodnje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook