U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.
Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook