U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.
Odbori LSV | Nedelja, 15. 10. 2023. | Komentara: 0

Marton: Devet od deset dinara u Srbiji je u državnom budžetu. Prekinućemo tu centralizaciju!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton ističe da je sramno to što zrenjaninska vlast ćuti o, kako je ocenio, katastrofalnom stanju finansija lokalne samouprave. Poručio je i da je poražavajuće koliko je snažna centralizacija u zemlji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook