Umesto vraćanja u prošlosti, omogućiti bolji život Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 21. 11. 2015. | Komentara: 0

Umesto vraćanja u prošlosti, omogućiti bolji život Zrenjanincima

ZRENJANIN - Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Dejan Čapo pozvao sve političke činioce da svoju energiju usmere ka realnim zahtevima, koji će Zrenjanin učiniti gradom kojim se svi ponose. On je u izjavi za list "Zrenjanin" rekao da bi, umesto što se Zrenjanin vraća u prošlost, trebalo raditi na boljem kvalitetu života građana.

LSV
 
- U tom svetlu vidim inicijativu nekih od stranaka koje predlažu promenu imena grada. Razumljiva je politička kratkovidost takvog predloga, u odnosu na to od koga ona dolazi. Ne razmišlja se o tome koliki bi bili troškovi referenduma i izdaci koje bi građani, ali i privreda, imali zbog obaveze da promene svu svoju ličnu ili poslovnu dokumentaciju. Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva zbog toga sve političke činioce da se uozbilje i da svoju energiju usmere ka realnim zahtevima, koji će Zrenjanin učiniti gradom kojim se ponosimo. Oni koji građanima ne nude budućnost, ni ne treba da budu na političkoj sceni grada", zaključio je Čapo u rubrici "Sučeljavanje", odgovarajući na pitanje "Treba li promeniti ime grada".
 
(BILSV, 21.11.2015)



Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.
Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2011. | Komentara: 0

Efikasnijim merama do veće poljoprivredne proizvodnje

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za poljoprivredu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Petar Mihajlov pozvao je danas na konferenciji za novinare Vladu Srbije da ukine obaveznu godišnju registraciju traktora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook