Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

Bela Crkva, 05. novembar 2017 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva  postavila je pitanje predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću zašto se na teritoriji ove južnobanatske opštine ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu?

LSV

Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90% i da tako van snage stavi svoju prethodnu odluku, koja je finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva.

LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva.

Sandra Ristić
šef odborničke grupe LSV
u Skupštini opštine Bela Crkva




Odbori LSV | Petak, 06. 10. 2023. | Komentara: 0

Propuštena prilika da se napiše Plan razvoja grada po meri građana

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanin danas je na sednici gradske skupštine ukazala na štetnost loše urađenog Plana razvoja grada za period 2023-2030. godina
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Salapura se sramoti antifašističke borbe i časne istorije Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je sramotno što se naprednjačka vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Simom Salapurom, srami antifašizma i na nedostojan način obeležava Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook