Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2016. | Komentara: 0

Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

BELA CRKVA, 9. april - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica opštinskog odbora LSV Bela Crkva Sandra Ristić, poručila je na tribini da će Bela Crkva biti grad građana koji u njoj žive, a ne tajkuna i političara koji gledaju samo svoj lični interes i fotelje.


– Liga socijaldemokrata Vojvodine je pokazala da u Beloj Crkvi sa svojim odgovornim ljudima može bolje. Ono što ću ja uraditi kada pobedi Liga socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, kada budem predsednica opštine, jeste da ću vratitistari sjaj Beloj Crkvi. Želim da grad bude grad  Belocrkvanki i Belocrkvana, a ne tajkuna – navela je Ristić, koja je i kandidatkinja LSV za predsednicu opštine, na tribini u mestu Glogonj.
 

Ona očekuje da će LSV u Beloj Crkvi dobiti ogromno poverenje građanki i građana, a da ligaši znaju kako se odgovorno radi najbolje svedoči uspeh kojim su njeni kadrovi u protekle tri godine vodili Javno komunalno preduzeće „Belocrkvanski komunalac“.
 

– Posle 30 godina, u tom komunalnom preduzeću kupljen je kamion, kupljena je nova čistilica. Preduzeće je modernizovano i ostalo je u plusu dva miliona dinara. Mi znamo kako, mi hoćemo i možemo – rekla je Ristić dodajući da Vojvodina i Bela Crkva zaslužuju najbolje, a da su to upravo ligašice i ligaši.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 



Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook