Vršac zaslužuje bolju vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 01. 2018. | Komentara: 0

Vršac zaslužuje bolju vlast

VRŠAC - Gradska organizacija Lige socijaldemkrata Vojvodine Vršac započela je 2018. godinu u pozitivoj atmosferi, radno i sa najavama pojačane aktivnosti. Prema rečima predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Aleksandra Kanačkog, stavovi LSV su sasvim jasni i od njih nijedan ligaš neće odstupiti. 

LSV

- Gradska vlast u Vršcu je neodgovorna, nesposobna i nanosi veliku štetu gradu i građanima. Aktivnosti Gradskog odbora LSV su vezane isključivo za interes građana. Osnovi cilj je poboljšanje kvaliteta života i standarda građana Vršca. Upravo zbog toga ćemo svaku nepravilnost i štetnu odluku lokalne samouprave suočiti sa kritikom. Pozdravićemo pozitivne rezultate, ako ih bude bilo, ali sve negativne i štetne radnje učinjene našoj sredini ne možemo prećutati – ističe Kanački.

On dodaje da su ligaši otvoreni za razgovore sa građanima i očekuju njihove sugestije i predloge, jer Vršac zaslužuje bolje. 
 (BILSV, 13.01.2018)




Odbori LSV | Nedelja, 27. 01. 2013. | Komentara: 0

Albanski hakeri oborili sajt Gro LSV Zrenjanin

NOVI SAD - Albanski hakeri oborili su jutros sajt Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu, nakon čega se na sajtu našla karta „Velike Albanije“ i natpis „United States of Albania“.
Odbori LSV | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Ponovo kamenovane prostorije LSV u Pančevu

PANČEVO - Prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokarata Vojvodine u Pančevu noćas su ponovo kamenovane. Ovo je ujedno 15 napad na LSV u Pančevu.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 01. 2013. | Komentara: 0

Opštinska vlast u Bečeju nenadležna za decu u Drljanu?!

BEČEJ - Predsedavajuća Saveta za obrazovanje i kulturu Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Vera Guljaš istakla je juče da je Opštinska Uprava Bečej sebe proglasila nenadležnom za obrazovanje i dobrobit svojih najmlađih žitelja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook