Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 05. 06. 2021. | Komentara: 0

Vršačka vlast ne brine o interesima svih građana

Novi Sad, 05. jun 2021 - Na sednici Skupštine grada Vršca održanoj prošlog septembra poslovi radova na putevima povereni su preduzeću A.D. „Sremput“ iz Rume.

LSV

I pored stalnih pohvala na račun stanja puteva u Vršcu, na ulicama grada je sasvim drugačija slika. Zbog toga su odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Vršca postavili niz pitanja vezanih za katastrofalno stanje u ulicama u kojima putevi decenijama nisu sanirani.

Kao primer odbornici LSV naveli su Margitsku ulicu, koja više liči na biciklističku stazu sa kraterima raznih dimenzija. Vršački ligaši pomenuli su i Sutjesku, Gundlićevu, ulice Nikole Neškovića, Danila Ilića, deo Sterijine. Poseban problem u ovim vršačkim ulicama nastaje posle kišnih padavina. Tada se ulice pretvaraju u reke.

Odgovor SNS na pitanja odbornika LSV bio je da pomenute ulice nisu od prioriteta. 

LSV se pita kako to vršačka vlast određuje prioritete.

Nisu li svi građani Vršca zaslužili puteve koji su dostojni XXI veka?

Ponašanje vlasti, očito je, pokazuje da nisu.

LSV će, uz pomoć građana, nastaviti borbu za moderan i uređen grad Vršac.

Naša sredina to zaslužuje!

Marija Miljkov
odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Vršca




Odbori LSV | Četvrtak, 08. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pastor i Bakić sramotno ćutali na koncert čoveka koji širi versku i nacionalnu mržnju

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodina-VOJVOĐANI Subotica smatra da je izostanak reakcije čelnika grada Subotice Stevana Bakića i Balinta Pastora na koncert pevača šovinističke muzike Baje Malog Knindže u Novom Žedniku sramotan i da je u potpunoj suprotnosti sa tradicijom zajedničkog života u Subotici i Vojvodini.
Odbori LSV | Sreda, 07. 06. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Nedopustiva ležernost odgovornih za bezbednost u Novom Sadu

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI Maja Mrnuštik rekla je za 021.rs da je izostala bilo kakva reakcija gradonačelnika, Skupštine grada i novosadske policije na brojne, gotovo svakodnevne slučajeve dojava bombi u školama, te da bi njihovo bilo kakvo javno oglašavanje bilo očekivano zbog funkcije na kojoj su.
Odbori LSV | Utorak, 06. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Uslov za razvoj Zrenjanina je odlazak nesposobne vlasti na čelu sa Salapurom

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI podseća bahatog i nesposobnog zrenjaninskog gradonačelnika Simu Salapuru da se danas navršavaju 254 godine od kada je naš grad carskom poveljom, dobio status Slobodnog carskog trgovišta, svoj prvi Senat i prvi gradski sud. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook