Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.
Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2011. | Komentara: 0

Efikasnijim merama do veće poljoprivredne proizvodnje

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za poljoprivredu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Petar Mihajlov pozvao je danas na konferenciji za novinare Vladu Srbije da ukine obaveznu godišnju registraciju traktora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook