Zrenjanin kao Zaleđeno kraljevstvo sa svega 7 cm snega

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 11. 01. 2017. | Komentara: 0

Zrenjanin kao Zaleđeno kraljevstvo sa svega 7 cm snega

ZRENJANIN - Novi izgled grada prija samo deci koja su na raspustu te mogu da se takmiče u pravljenju kula Zaleđenog kraljevstva.  Po zvaničnim podacima Hidrometeorološkog zavoda Srbije u Zrenjaninu je noćas i proteklih dana palo oko 7 centimetara.

 LSV

Pa su sada ulice Zrenjanina su okovane snegom i ledom, a isto je i sa parkinzima, čije korišćenje građani uredno plaćaju. Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje gradskim čelnicima zašto zimska služba nije efikasno delovala?

Iz zimske službe JKP ,,Čistoća i zelenilo,, su građani obavešteni da se redovno sole i čiste putevi, biciklističke staze, trotoari, autobuska stajališta, pešački mostovi sa stepeništima  kao i ostale površine koje su u planu i programu održavanja ulica u zimskom periodu.

Živimo li mi u istom gradu?

Čitav grad je pod snegom, a palo ga je svega 7cm. Šta bi se dogodilo  da je palo 27 ili 47 centimetara?
Zima je počela tek pre 20 dana i trajaće do marta. Najavljuju se nove snežne padavine. Šta još treba da se desi da gradske službe počnu da rade posao za koji su zadužene?

Želimo da ukažemo i na činjenicu da se gotovo ništa nije uradilo po pitanju sadnje vetrozaštitnog pojasa u Zrenjninu, koji bi trebao da smanji mogućnost nanošenja smetova na puteve.

LSV postavlja pitanje lokalnim vlastima koliko je sadnica zasađeno u pojasu zaštite?
Očito je da se zrenjaninska vlast ne snalazi u rešavanju problema građanki i građana našeg grada i to je velika prepreka u svakodnevnom funkcionisanju komunalnog sistema Zrenjanina

Branislav Knežević
                                                                              potpredsednik Gradskog odbora
LSV Zrenjanin




                                                                             
 




Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook