Odgovor SNS-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2015. | Komentara: 0

Odgovor SNS-u

NOVI SAD, 2. april - Ako munjeviti odgovor Srpske napredne stranke na saopštenje Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem iznosimo sumnju u to da gradska vlast štiti štetočine iz „Treće Srbije“, nije zaštita koalicionih partnera, onda neka objasne šta jeste. Nama je to dokaz da prihvataju odgovornost za sve što radi i što je uradila Treća Srbija, a zarad pukog dodavanja broja na skupštinsku većinu.

LSVKada se već oglašavaju, bilo bi dobro da javno kažu i preciznim primerima ilustruju afere i bahatosti po kojima je, kako tvrde, poznata Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Pošto pominju kafanska prebijanja, neka prvo koalicionim partnerima objasne da nije u redu razbijati salu za daće prilikom napijanja na gradskom groblju.

Ponavljamo da je obaveza gradske vlasti da štiti interese grada i građane Novog Sada, a ne one koji ugrožavaju te interese, zaposlene u gradskim službama i gradsku imovinu.

Podsećamo SNS i da su glasove građana dobili na obećanjima o borbi protiv korupcije, a da je Treća Srbija u skupštinu ušla falsifikatom i zloupotrebom druge stranke, a da sama na izborima nije ni učestvovala. Nakon toga, krenula je da ruinira budžet i komunalni sistem i da maltretira ljude, pa je logično da reagujemo na uzimanje njih u zaštitu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Preko 530 potpisa za Liginu inicijativu

BAČKA TOPOLA - Aktivisti Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola prikupili su do sada više od 530 potpisa podrške inicijativi LSV da trudnice u svim lokalnim samoupravama u Vojvodini tokom porodiljskog odsustva imaju pravo na punu platu, izjavila je danas predsednica Foruma žena OO LSV Bačka Topola Hajnalka Malacko Virag.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.
Izjave | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini se mora vratiti imovina

NOVI SAD - Mora se vratiti imovina AP Vojvodine. Ona koja joj je oduzeta posle puča 1988. godine koji je Milošević sa njegovim saradnicima napravio " izjavio je večeras u Nacionalnom dnevniku RTV Pink predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je precizirao da se tu ne misli samo na "zbir imovine kojom danas upravlja pokrajinska administracija".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook