Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.

Predsednik OO LSV Ruma Nenad Tomić i portparol OO LSV Ruma Dejan Božić osvrnuli su se na trenutnu situaciju budućih majki, a Božić je upozorio da demografski podaci pokazuju kako će za pet do šest godina na ovim prostorima živeti četvrtina stanovnika starijih od 65 godina. Iz razloga trenutne ekonomske situacije, mnogi parovi odlažu rađanje dece, dodao je on. Nenad Tomić je najavio akciju koja će se održati 3. aprila, na rumskom vašaru, a zatim i u ostalim selima rumske opštine, tokom koje će se deliti "Slobodna Vojvodina" i prikupljati potpisi podrške u okviru kampanje LSV "Ne - registraciji traktora svake godine".

(BILSV, 31. 03. 2011.)
Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.
Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook