Akcija Šajbne

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Akcija Šajbne

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je na parkingu na zrenjaninskom Žitnom trgu organizovao akciju "Šajbne", tokom koje su omladinke i omladinci prali i brisali šoferšajbne na automobilima Zrenjaninki i Zrenjaninaca.

LSV

Božana Vukadinović, predsednica Omladine Lige u Zrenjaninu, istakla je da je cilj akcije da se ljudima ukaže da je, kada je vidik očišćen, Liga socijaldemokrata Vojvodine najbolji izbor.

-  Ljudi nas podržavaju zato što smo već više od dve decenije dosledni i istrajni u borbi za iste ciljeve, zbog toga što, između ostalog, ukazujemo na toleranciju i solidarnost u društvu, na jednaku vrednost svih ljudi, borimo se protiv svih stereotipa, koji služe u svrhu rasne, nacionalne, etničke, kulturne, jezičke, starosne, polne, verske, klasne i druge netrpeljivosti. Liga socijaldemokrata Vojvodine će i dalje insistirati na suštinskoj autonomiji Vojvodine; zakonodavnoj, izvršnoj i sudskoj vlasti, i nećemo se zadovoljavati mrvicama koje nam poturaju, već ćemo zahtevati da ono što se u Vojvodini, Zrenjaninu, zaradi, tu i ostane. Volimo naš grad, našu Vojvodinu, zato što živimo ovde – rekla je Božana Vukadinović. Akcija "Šajbne" organizovana je u svim odborima Lige u Vojvodini. U Zrenjaninu je naišla na veliko interesovanje građanki i građana, koji su, sem čistih šoferšajbni na svojim automobilima, simbolično dobili i jasniji vidik ka najboljoj opciji, odnosno argument više da glasaju za Ligu socijaldemokrata Vojvodine.

(BILSV, 19.04.2012.)



Omladina LSV | Utorak, 28. 11. 2017. | Komentara: 0

LSVO na Kongresu Mladog Foruma

Sekretar za međunarodnu saradnju Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Zimonjić boravio je na Kongresu Mladog Foruma i sastanku organizacije SD9 koji su proteklog vikenda održani u Ljubljani. 
Omladina LSV | Sreda, 06. 09. 2017. | Komentara: 0

Razumevanje i komunikacija prioriteti međunarodne saradnje

U periodu od 25. do 27. avgusta održan je letnji kamp Lollipop, u organizaciji Mladog foruma Socijaldemokratske stranke Slovenije, na kom je Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine imala svog predstavnika.
Omladina LSV | Sreda, 01. 02. 2017. | Komentara: 0

Novi Sad je nama glavni grad!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i  svima drugima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook