Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 15. 06. 2013. | Komentara: 0

Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

NOVI SAD, 15. jun - Osam godina traje agonija porodica stradalih vojnika Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića u potrazi za istinom o stradanju njihovih sinova u vojnom objektu “Karaš” na Topčideru, 5. oktobra 2005.

LSV

Kada je pre dve godine uhapšen Ratko Mladić, za trenutak smo se ponadali da bi konačno mogli saznati kako su usred Beograda, u trenutku kada Srbija nije ratovala poginula dvojica mladića.

Iz godine u godinu, Omladina LSV je u više navrata jasno poručila da je najmanje što se može učiniti za dvojicu mladića koji su služili svojoj otadžbini to da se država konačno probudi, angažuje sve svoje službe i pronađe odgovorne za njihovu smrt.

Omladina LSV nikada neće odustati od toga da se ovaj slučaj rasvetli i da se pred lice pravde takođe izvedu i oni koji su eventualno doprineli da se istina skriva. 

Država duguje istinu o pogibiji Dragana i Dražena ne samo njihovim roditeljima, nego i svim mladim ljudima.

Srbija nema prava da olako prelazi preko gubitka dva mlada života.

Omladina 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Subota, 21. 12. 2013. | Komentara: 0

Zašto je važno biti autonomaš

KOVAČICA – Aktivisti Omladine Opštinskog odbora LSV Kovačica organizovali su akciju „Zašto je važno biti autonomaš“. Predsednica OO LSVO Kovačica Ivana Jaško rekla je na konferenciji za novinare da je akcija sprovedena u prethodnih mesec dana na pijacama u Debeljači, Padini i Kovačici gde su mladi ligaši građanima delili flajere i upoznavali ih sa razlozima zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini.
Omladina LSV | Petak, 29. 11. 2013. | Komentara: 0

I Zrenjanincima će biti bolje u autonomnoj Vojvodini

ZRENJANIN – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu održala je danas akciju „Zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini“, koja je za cilj imala da ukaže na to da je autonomija Vojvodine, koja ima svoju nespornu istorijsku utemeljenost, preduslov društveno-ekonomskog razvoja ove pokrajine.
Omladina LSV | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

I u listi ima 79 nepostojećih zanimanja

NOVI SAD, 26. novembar - Prošlo je dve nedelje od kako smo zatražili satanak sa ministrom prosvete na temu poboljšanju položaja studenata, ali odgovora i dalje nema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook