Hitno sanirati ruinirane objekte

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 22. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno sanirati ruinirane objekte

NOVI SAD, 22. jul - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pre samo nekoliko dana upozorio je da postoji veliki broj objekata u Novom Sadu koji su u ruiniranom stanju zbog čega preti opasnost usled njihovog urušavanja.

Danas je u centru grada došlo do urušavanja većeg dela kuće koju koristi Slovački kulturni centar „Pavel Jozef Šafarik". Na sreću, nije bilo prolaznika u tom trenutku, te nema povređenih.

Žalimo zbog ovog događaja i napominjemo da ovo nije usamljen slučaj i da je u Novom Sadu veliki broj objekata na kojima postoje oštećenja koja, pored toga što prete od urušavanja, predstavljaju i opasnost po građane.

Stoga još jednom apelujemo na nadležne u gradu da pristupe rešavanju problema održavanja ruiniranih objekata i da pod hitno započnu njihovu sanaciju, da deluju preventivno. Pre nego što se nekome nešto dogodi.

 

Gradski odbor
Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad

 




Omladina LSV | Ponedeljak, 14. 05. 2012. | Komentara: 0

Podrška Zoranu Petakovu

NOVI SAD - Omladina LSV ukazuje da je Srbija po Ustavu sekularna država. Zato se suprotstavljamo svakom pokušaju da se crkva uzdigne iznad države.
Omladina LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

LSVO nastavila prekrečavanje grafita u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Zrenjanin je kuća svih naših građana i građanki i nedopustivo je da se u našem gradu pojavljuju ovakvi grafiti i da neko izraz svog nezadovoljstva tako iskazuje, narušavajući tuđu imovinu – upozorila je Božana Vukadinović, predsednica Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu na današnjoj akciji prekrečavanja grafita sa zida u ulici Koče Kolarova, koja se nalazi u širem centru Zrenjanina.
Omladina LSV | Ponedeljak, 23. 04. 2012. | Komentara: 1

Vožnja biciklom za očuvanje planete Zemlje

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je juče vožnju biciklima povodom „Dana planete Zemlje“. Omladinke i omladinci su, zajedno sa građankama i građanima, odvozali turu biciklima, pokazujući na taj način simbolično brigu o očuvanju životne sredine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook