Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

ZRENJANIN – Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Gradske organizacije Zrenjanin, sinoć je izabrano novo rukovodstvo - predsednica i potpredsednici.

LSV

Podrškom svih prisutnih članova i članica Omladine za predsednicu izabrana je Adrijana Sič, studentkinja Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, dok su za potpredsednike izabrani Darko Popov i Miloš Savin.

Adrijana Sič izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare da joj je veliko zadovoljstvo i čast na ukazanom poverenju.

- Sigurna sam da ćemo za vrlo kratko vreme pokazati odlične rezultate u oblasti omladinske politike skretanjem pažnje na probleme koji muče mlade sugrađanke i sugrađane i da ćemo svojim predlozima dati svoj ne mali doprinos u unapređenju našeg grada. Omladina LSV-a ima kapacitete da postane funkcionalan servis naših mladih Zrenjaninaca i Zrenjaninki i uverena sam da će to vrlo brzo svi moći da primete – istakla je Sič.

(BILSV, 27. 05. 2014)




Omladina LSV | Sreda, 22. 10. 2014. | Komentara: 0

Pastor da se izvini svim građanima koje je uvredio!

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas Ištvana Pastora da se izvini zbog izjave kojom je grubo uvredio građane koji su se doselili u Vojvodinu tokom devedesetih godina prošlog veka, ocenivši da su doneli drugačiji temperament i kulturu, te da se nisu dobro uklopili u ovdašnje društvo.
Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 10. 2014. | Komentara: 0

Osuda incidenta na Filozofskom fakultetu

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je danas osudila incident koji se tokom vikenda dogodio na Filozofskom fakultetu u Beogradu.
Omladina LSV | Ponedeljak, 06. 10. 2014. | Komentara: 0

Otkud Demokratska stranka na protestu sa Dverima?

NOVI SAD - Šokirani smo vešću da Demokratska stranka sa pripadnicima Dveri organizuje i podržava proteste na kojima se promoviše netrpeljivost, saopoštila je danas Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook