Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

ZRENJANIN – Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Gradske organizacije Zrenjanin, sinoć je izabrano novo rukovodstvo - predsednica i potpredsednici.

LSV

Podrškom svih prisutnih članova i članica Omladine za predsednicu izabrana je Adrijana Sič, studentkinja Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, dok su za potpredsednike izabrani Darko Popov i Miloš Savin.

Adrijana Sič izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare da joj je veliko zadovoljstvo i čast na ukazanom poverenju.

- Sigurna sam da ćemo za vrlo kratko vreme pokazati odlične rezultate u oblasti omladinske politike skretanjem pažnje na probleme koji muče mlade sugrađanke i sugrađane i da ćemo svojim predlozima dati svoj ne mali doprinos u unapređenju našeg grada. Omladina LSV-a ima kapacitete da postane funkcionalan servis naših mladih Zrenjaninaca i Zrenjaninki i uverena sam da će to vrlo brzo svi moći da primete – istakla je Sič.

(BILSV, 27. 05. 2014)




Omladina LSV | Subota, 01. 02. 2014. | Komentara: 0

LSVO obeležila Dan Novog Sada

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad danas je obeležio 1. februar, dan kada je pre 266 godina carica Marija Terezija potpisala „Povelju slobodnog kraljevskog grada“ i time Novi Sad postao slobodan grad.
Omladina LSV | Utorak, 21. 01. 2014. | Komentara: 0

Protiv fašizma se moramo boriti svakodnevno

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijademokrata Vojvodine Novi Sad danas je polaganjem venca na Spomenik „Porodica“ na Keju žrtava racije i minutom ćutanja održala pomen žrtvama pogroma iz 1942. godine.
Omladina LSV | Subota, 21. 12. 2013. | Komentara: 0

Zašto je važno biti autonomaš

KOVAČICA – Aktivisti Omladine Opštinskog odbora LSV Kovačica organizovali su akciju „Zašto je važno biti autonomaš“. Predsednica OO LSVO Kovačica Ivana Jaško rekla je na konferenciji za novinare da je akcija sprovedena u prethodnih mesec dana na pijacama u Debeljači, Padini i Kovačici gde su mladi ligaši građanima delili flajere i upoznavali ih sa razlozima zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook