Kako će preletači oprati ruke?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.

LSV

- Statistika pokazuje da svake godine oko tri i po miliona dece uzrasta do godinu dana i skoro dva miliona odraslih umre od bolesti koje su posledica prljavih ruku. Iskoristili smo ovaj dan da pomognemo našem gradu, da podignemo svest građana Kikinde – istakao je tom prilikom predsednik GO LSVO Kikinda Andrej Bačić.
Kako je u Kikindi nedavno, zahvaljujući prelasku odbornika i prenosu njihovih mandata iz jedne političke partije u drugu, promenjena vlast, omladinci su sa građanima razgovarali i o političkim i moralnim načelima pojedinih lokalnih odbornika
- Poučeni činom izdajništva i nemorala odbornika - akrobata koji su „svoj“ mandat dobili glasovima stanovnika Kikinde kao predstavnici matičnih stranaka, a ne kao pojedinci, postavljamo im pitanje „Kako ćete vi, odbornici-preletači, oprati svoje ruke?“ – naglasio je Bačić.
 
(BILSV, 18.10.2013)



Omladina LSV | Utorak, 03. 06. 2014. | Komentara: 0

LSVO protiv svih oblika cenzure

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) je zabrinuta zbog učestalih slučajeva povlačenja tekstova, blogova i snimaka sa interneta, kao i prekidanja rada nekih internet stranica čega smo bili svedoci u prethodnim nedeljama.
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Bačić ponovo na čelu kikindske Omladine LSV

KIKINDA - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda sinoć je za predsednika izabran Andrej Bačić, koji je tu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu. Za potpredsednice izabrane su Slađana Kockar i Jovana Jerinkić.
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

ZRENJANIN – Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Gradske organizacije Zrenjanin, sinoć je izabrano novo rukovodstvo - predsednica i potpredsednici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook