LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.

Primera radi u Zrenjaninu je akcija organizovana na tri lokacije: u centralnoj gradskoj ulici, Gradnulici i Šumici, a učesnici akcije su sa građanima razgovarali o značaju razvijanja svesti o negativnim posledicama diskriminacije i govora mržnje, pokretima i organizacijama koji ih zagovaraju, kao i o učestvovanju u stvaranju boljeg, razvijenijeg, modernijeg društva u kome svi imaju jednaku šansu.

Sa druge strane, LSVO Bela Crkva je za samo nekoliko sati sakupila 30 potpisa podrške građana i građanki, a upisali su i tri nova člana.

(BILSV, 20.03.2011.)




Omladina LSV | Subota, 21. 12. 2013. | Komentara: 0

Zašto je važno biti autonomaš

KOVAČICA – Aktivisti Omladine Opštinskog odbora LSV Kovačica organizovali su akciju „Zašto je važno biti autonomaš“. Predsednica OO LSVO Kovačica Ivana Jaško rekla je na konferenciji za novinare da je akcija sprovedena u prethodnih mesec dana na pijacama u Debeljači, Padini i Kovačici gde su mladi ligaši građanima delili flajere i upoznavali ih sa razlozima zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini.
Omladina LSV | Petak, 29. 11. 2013. | Komentara: 0

I Zrenjanincima će biti bolje u autonomnoj Vojvodini

ZRENJANIN – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu održala je danas akciju „Zašto je važno biti autonomaš u Vojvodini“, koja je za cilj imala da ukaže na to da je autonomija Vojvodine, koja ima svoju nespornu istorijsku utemeljenost, preduslov društveno-ekonomskog razvoja ove pokrajine.
Omladina LSV | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

I u listi ima 79 nepostojećih zanimanja

NOVI SAD, 26. novembar - Prošlo je dve nedelje od kako smo zatražili satanak sa ministrom prosvete na temu poboljšanju položaja studenata, ali odgovora i dalje nema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook