LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.

Primera radi u Zrenjaninu je akcija organizovana na tri lokacije: u centralnoj gradskoj ulici, Gradnulici i Šumici, a učesnici akcije su sa građanima razgovarali o značaju razvijanja svesti o negativnim posledicama diskriminacije i govora mržnje, pokretima i organizacijama koji ih zagovaraju, kao i o učestvovanju u stvaranju boljeg, razvijenijeg, modernijeg društva u kome svi imaju jednaku šansu.

Sa druge strane, LSVO Bela Crkva je za samo nekoliko sati sakupila 30 potpisa podrške građana i građanki, a upisali su i tri nova člana.

(BILSV, 20.03.2011.)




Omladina LSV | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

Saopštenje povodom dešavanja tokom studentskih protesta

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine sa zabrinutošću reaguje na dešavanja tokom studentskih protesta u Beogradu i Novom Sadu, posebno zbog činjenice da se ovaj problem javlja svake godine, a reakcija nadležnih izostaje.
Omladina LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Pronaći napadače na mladića u Novom Sadu

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na mladića, kojeg su juče u Novom Sadu pretukle nepoznate osobe, a potom pobegle i ostavile ga da leži u nesvesnom stanju.
Omladina LSV | Sreda, 21. 09. 2011. | Komentara: 0

Obeležen Međunarodni dan mira

VOJVODINA - Članice i članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine širom pokrajine danas su obeležili Međunarodni dan mira. U Zrenjaninu su organizovali uličnu akciju u glavnoj gradskoj ulici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook