LSVO upozorava na oronule fasade

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 19. 07. 2014. | Komentara: 0

LSVO upozorava na oronule fasade

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Novi Sad juče je na Keju žrtava racije održao akciju pod nazivom „Pazi se fasada!“. Omladinci i omladinke su izložili fotografije dotrajalih fasada i ruiniranih zgrada u Novom Sadu i kroz razgovor sa sugrađanima upozorili na opasnost koja preti usled urušavanja istih.



– Ovakvo stanje građevina ne samo da ruži grad, nego predstavlja i pravu opasnost po slučajne prolaznike i stanare koji u njima žive, zbog čega je njihova sanacija preko potrebna – ukazala je tom prilikom potpredsednica Gradskog Odbora LSVO Novi Sad Marijana Bijelić. Kako je navela, za takvo stanje fasada jednim delom zaslužno je vreme koje je učinilo svoje, a drugim delom i nebriga onih koji su zaduženi za njihovo održavanje.
– Pored toga, mnogobrojni grafiti doprinose da je izgled istih, kao i grada u celini izgubio nekadašnji sjaj. Odgovorni i nadležni u gradu bi morali znatno više i energičnije da pristupe rešavanju ovog problema i da vode podjednaku brigu o svim objektima, kako bi se ovaj problem eliminisao na zadovoljstvo i korist svih  – dodala je Bijelićeva. Omladina upozorava da oronulih objekata ima u Dunavskoj ulici, na Trgu Republike, u ulici Žarka Vasiljevića, Daničićevoj i drugim, a većina ih nije zaštićena i obeležena na adekvatan način.

(BILSV, 19. 07. 2014)
 




Omladina LSV | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

ZRENJANIN - Omladina Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je danas drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi, na Odeljenju za transfuziologiju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.
Omladina LSV | Ponedeljak, 12. 03. 2012. | Komentara: 0

Motivisati i pokretati mlade ljude

ZRENJANIN – Omladina Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je danas akciju "Budi deo naše kuće", tokom koje su omladinci i omladinke ispred Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" razgovarali sa Zrenjaninkama i Zrenjanincima o potrebi mladih ljudi da ostanu da žive, školuju se, rade i grade svoj život u svom rodnom gradu. 
Omladina LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

Novi Sad, 27. februara - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine se aktivno uključuje i pridružuje protestima protiv cenzure interneta i pokušaja gušenja slobodnog govora i razmeni informacija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook